Fortsæt til indhold

Returnering

Returning

Vi har 14 dages fortrydelsesret, som træder i kraft fra det øjeblik, du har modtaget din bestilling. Vi beder dig om at returnere varen til os i god stand. 

Brug vores returneringsformular, når du sender dine varer retur.

Hvis du ikke har adgang til en printer, hvis du oplever problemer med at downloade returneringsformularen, eller du har brug for en ny returneringsformular, kan du kontakte kundeservice og anmode dem om en ny formular (se kontaktdetaljer nedenfor). Hjælp os med at undgå unødvendige omkostninger ved altid at bruge returneringsformularen når du returnerer varer.

Sæt din returlabel (som vi sender med) udenpå pakken, og send den fra dit GLS-point.

Returnering i Danmark er gratis.

 

Vær opmærksom på

Muligheden for at benytte denne returmulighed er imidlertid betinget af, at du kun har iført dig varerne/prøvet dem, på same måde, som du ville have gjort, hvis du var i en fysisk forretning, samt at varerne bliver returneret i deres oprindelige tilstand, hvilket vil sige, at varerne skal være i deres originale indpakning inklusiv mærker, og at varerne er ubrugte, intakte og ubeskadigede.

Din retunering er kun gratis og forsikret, når du anvender vores returrlabel og sender med GLS. Hvis du mangler et returlabel, kan du kontakte vores kundeservice (se oplysninger nedenfor)

 

 

Refundering

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. 

 

Vores politik for returning er senest opdateret:
6. april 2022.

 

Kontakt os

E-mail: support@laststudio.com
Tlf.: +45 74 72 88 87

Din kurv

Tak for din besked! Vi vender tilbage hurtigst muligt. Velkommen! Udsolgt Det maksimale antal er allerede tilføjet Der er kun én tilbage, som kan tilføjes til kurven Der er kun [num_items] tilbage som kan tilføjes til kurven